Новости

  • Дигитална телевизија
  • Инсталирање на нова мониторинг опрема
  • Сега може да се информирате за сите состојби во мрежата
<b>За нас</b>
За нас

Ј.П. Македонска радиодифузија – Скопје (МРД) е Јавно претпријатие основано од Владата на Република Македонија во 28.01.1998 година.

Прочитај повеќе →
<b>Документи</b>
Документи

Ценовник, Годишна програма за работа, План за јавни набавки, План за развој, Јавни повици- Тендери за јавни набавки, Законска регулатива.

Дознај Повеќе →
<b>Галерија</b>
Галерија

Погледнете повеќе слики од пунктови и антенски столбови низ територијата на Република Македонија. Како и од опремата која ја користи ЈП МРД.

Види повеќе →