Новости

Нова мониторинг опрема

May 29, 2015
|

Јавното претпријатие Македонска Радиодифузија ги пренесува сигналите на трите национални телевизии МТВ 1, МТВ 2 и МТВ Собраниски како и трите радио програми Македонско Радио Прва Програма, Македонско Радио Втора Програма и Македонско Радио Трета Програма .
Секој испад во мрежата на ЈП МРД се следи и веднаш се корегира.
За брза и навремена корекција на било каква грешка која може да се појави во текот на преносот на овие сигнали потребна е соодветна мониторинг опрема.
Со преминот на аналоген во дигитален сигнал во 2013 година, многу од уредите кои претходно беа користени сега се надвор од употреба. Заради овие причини ЈП МРД имаше потреба од нова мониторинг опрема која ќе го следи сигналот од неговото создавање до пристигнувањето до крајниот корисник.
Со новата опрема сигналите се следат пред нивната дистрибуција како и по нивната дистрибуција. Набавени се и нови сервери кои го содржат целиот менаџмент на мрежата. Секоја промена се следи 24/7 […]

Прочитај повеќе

https://www.celinebagsusale.com Qz9ws4gg2a

July 27, 2013
|

britney spears has been axed from

Celine Outlet 3, 2017, file photo, the Eiffel Tower is lit with colors for Paris 2024 during the launch of the international campaign of Paris as candidate for the 2024 Olympic summer games in Paris. Officially, Los Angeles and Paris are the […]

Прочитај повеќе

https://www.canadagoosessale.net Ai5dl2va6g

July 24, 2013
|

oshie beats bobrovsky in shootout as caps beat blue jackets

Canada Goose Coats On Sale The different device modules are interconnected by sewing onto a jacket using conductive threads. The stretchable and thin components afford softness, wearability, and light weight, hence accomplishing a truly mobile system. This system […]

Прочитај повеќе

Companies including Tommy Hilfiger

July 24, 2013
|

Last summer, after the Nuclear Regulatory Commission agreed to allow operating temperatures to rise to 104 degrees, the hottest in the nation Canada Goose Sale, FPL began looking for water to cool and freshen the canals. The company won temporary permission to pull water from the nearby L […]

Прочитај повеќе
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 Next page ›
This template supports the sidebar's widgets. Add one or use Full Width layout.